En cims d'honor o en conca de servatge, recomenceu amb pacient coratge l'aventura difícil d'ésser humans.

M. Rodoreda

dimarts, d’octubre 09, 2007

Com ens agraden els homes?



Avui m'he topat amb aquest vídeo i m'ha recordat moltíssim algunes escenes que els meus estimats lomos protagonitzaven quan eren molt i molt menuts (bé, potser no tan petitons...). Actualment aquests nois són, estan a punt de ser o tenen un projecte en camí de ser pares (tots excepte el més lomo de tots... que potser...).
Bé, en aquest punt entra l'eterna pregunta: com ens agraden els homes? Els volem metrosexuals (depiladets fins a les celles) o els preferim 'óssos' com els del videoclip? (Pensem que els BearForce 1 són gais reconegudíssims!). Sabeu què passa? Que sempre m'havien venut la moto que els lomos eren molt i molt masculins... Què en penseu vosaltres?

Bookcrossing

Fa uns anys se n'havia sentit a parlar molt d'aquest abandonament de llibres pel carrer. Pel que es veu hi ha artistes que han decidit fer el mateix amb les seves obres (Tanya Sierra, escultora). Què us semblaria fer el mateix? És a dir, triar un objecte de casa i alliberar-lo perquè altres persones en poguessin gaudir? Si algú ens veies, creieu que ens obligarien a portar l'objecte a la deixalleria? I qui es quedaria amb aquella peça que nosaltres hem triat amb amor? Arribaríem a saber mai qui la posseeix? I si ho sabéssim, estaríem contents o ens conformaríem? Com faríem saber que hem abandonat un tresor? Bé, si algú té respostes o més preguntes...

dissabte, d’octubre 06, 2007

Animacions per la pau

Ara que ja sabeu fer stop- motion només cal que penseu com l'aplicaríeu a un curt (de menys d'un minut o de més d'un minut de durada) que tingués com a lema "Sense armes, un món més segur". Si ho teniu claríssim abans del 30 d'abril podeu participar al "2n concurs d'animacions per la pau".

divendres, d’octubre 05, 2007

El preguntón

No cal ser socialista per trobar-lo enginyós. La polèmica d'ahir va ser aquesta, realment n'hi ha per tant? Potser si s'emmirallessin no ho trobarien tant descabellat.

dijous, d’octubre 04, 2007

Stop- motion

Un exemple de creativitat. Algú s'atreveix a provar-ho?