En cims d'honor o en conca de servatge, recomenceu amb pacient coratge l'aventura difícil d'ésser humans.

M. Rodoreda

dimarts, d’octubre 09, 2007

Bookcrossing

Fa uns anys se n'havia sentit a parlar molt d'aquest abandonament de llibres pel carrer. Pel que es veu hi ha artistes que han decidit fer el mateix amb les seves obres (Tanya Sierra, escultora). Què us semblaria fer el mateix? És a dir, triar un objecte de casa i alliberar-lo perquè altres persones en poguessin gaudir? Si algú ens veies, creieu que ens obligarien a portar l'objecte a la deixalleria? I qui es quedaria amb aquella peça que nosaltres hem triat amb amor? Arribaríem a saber mai qui la posseeix? I si ho sabéssim, estaríem contents o ens conformaríem? Com faríem saber que hem abandonat un tresor? Bé, si algú té respostes o més preguntes...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo el que faig són el que anomeno "caixes-regal" amb objectes que no utilitzo però que em sap greu llençar... Les deixo al costat dels contenidors que hi ha davant de casa meva i espio per la finestra per veure qui les recull: solen ser nens desfavorits del barri, que les aprofiten per jugar.

Marrogant ha dit...

Ostres! M'agrada la idea, potser algun dia també la practiqui. El problema és que sovint em costa llençar les coses, sé que no en faré res de tenir-les però els sentiments que emmagatzemen fa tingui un cúmul d'objectes endreçats per fer un remember en qualsevol moment.