En cims d'honor o en conca de servatge, recomenceu amb pacient coratge l'aventura difícil d'ésser humans.

M. Rodoreda

diumenge, de maig 18, 2008

Crònica ràpida

Avui a les 19h s'han materialitzat algunes de les persones amagades als blogs. Semblava com si tots ens coneguéssim, tots sabíem alguna cosa o altre d'algú, tema de conversa n'hi havia, si volíem. Tot ha estat perfecte, la posada en escena -algú deia glamorosa-, les lectures emotives "del lector", la música -genial!-... En definitiva un acte com cal -crec que allà enmig ens hem pogut sentir importants -literàriament parlant- per uns segons (o potser ens hem sentit segons literaris? Jo sempre ho he pensat -sense menystenir-me- ara bé, malgrat saber-ho, he gaudit de la catifa d'uns moments de protagonisme). M'ha agradat compartir signatures i mirades d'aquells que em segueixen i que jo també segueixo i d'aquells que a partir d'ara seguiré. M'ha agradat també descobrir que som "freaks" perquè això m'honora (un freak per mi és algú obstinat que s'entesta a fer les coses i que sovint té una predilecció/obsessió que no el deixa viure tranquil, el freak ha de produir). L'anècdota? Com li deia a en Saül, estic segura el seu cul reservat tindrà un post (i per no contradir-me o anar en contra de la meva paraula li faig jo, tot i que entre tants blogaires algú altre també li dedicarà uns segons).

Recompte final de la jornada: 18 signatures (Ostres que n'hi ha que han vingut des d'Andorra! Gràcies David Gálvez, de fet no esperava guanyar el premi -quin premi?- només em feia gràcia compartir cares... tot i que ja no en recordo cap ni una... només un "reservat" en un lloc indiscret... Bona nit!

20 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

així que vares guanyar el premi de la recollida de signatures.

Bon diumenge

Marrogant ha dit...

No hi ara! Segur que algú altre va recollir-ne més! Bon diumenge.

Ferdinand ha dit...

Merci i bon diumenge. Se't ha intentat respondre, no sé si amb l'èxit esperat, al meu bloc. Gràcies pel comentari. Mira, desconeixi aquest bloC (nopuc parar de ser sincer), però també t'ho dic ara, el revisitaré de quan en quan.

RY ha dit...

Però vau quedar molt bé a les fotos !

http://picasaweb.google.es/enric.gil/LaCatosferaLiterRia

Unknown ha dit...

Encantada d'haver-te saludat. Divuit signatures, déu n'hi do!

Marrogant ha dit...

Merci Gulchenruz jo també revisaré els teus blocs.

Marrogant ha dit...

De fet estic encantada d'haver-vos conegut a tots i d'haver pogut compartir unes hores no-virtuals d'història.

Jesús M. Tibau ha dit...

Ha estat molt maco trobar-me cara a cara amb gent com tu que no coneixia personalment.
Cal repetir trobades com aquesta.

Jesús M. Tibau ha dit...

Per cert, jo vaig aconseguir 22 signatures ahir, però en propers diues n'aconseguiré més

Marrogant ha dit...

Gràcies Jesús estic d'acord amb tu i potser amb la voluntat de tots i més projectes d'aquest tipus algun dia ens tornarem a reunir. Una abraçada.

Toni Ros ha dit...

Va ser un plaer comptar amb la vostra presència a Vallromanes.

Marina: tens un nen preciós!

Marrogant ha dit...

Gràcies Toni per tot, va ser una gran festa. Per cert la Rambla de plataners em va fer patir una mica! Com pot ser que la gent hi deixi els cotxes?

Toni Ros ha dit...

La riera rai... La gent no s'està de res. Només baixa aigua quan plou i mai (en 10 anys que hi visc) he vist cap desgràcia.

David Gálvez Casellas ha dit...

Marina!

Gràcies per citar-me al teu blog, Estava escrivint un post ara fa una estona i en entrar al teu per tallar-enganxar l'adreça m'he trobat amb la gratíssima sorpresa que paraves de mi... Em sap greu ser tan tremendament inepte en situacions massives com la d'ahir. Tot el que ser fer és posar-me a les vores a mirar com els altres es mouen amb tota normalitat.

Marrogant ha dit...

Gràcies a tu! En aquest món hi ha d'haver de tot i tothom aporta la seva part, una part sense la qual estaríem incomplets!

Ferdinand ha dit...

Quan vulguis i puguis, sempre hi quan acceptis la meva firma al teu llibre, la tindràs. Una més per la "cole".

Marrogant ha dit...

Molt bé Gulchenruz, doncs a veure si trobem un moment, ara això d'aconseguir les 100 sigantures ho veig com un gran repte. Creus que hi haurà algú prou boig -en el bon sentit de la paraula- com per intentar-ho?

Ferdinand ha dit...

Ufff, en tot cas jo no ho intentaré, em sona que algú escriu des de NY... Ara, que a ses illes i a Serdenya ara mateix hi vaig!

Anònim ha dit...

Llegint els posts dels qui vareu ser a Vallromanes encara em sap més greu no haver pogut anar-hi :(
Vaig comanar el llibre a l'editorial però encara no m'ha arribat... Espero que sigui com a tard aquesta setmana. En tinc unes ganes ja de tenir-lo i llegir-lo! ;)
Besets!

Ignacio Bermejo ha dit...

bueno, pues te dejo un saludito. No puedo más.