En cims d'honor o en conca de servatge, recomenceu amb pacient coratge l'aventura difícil d'ésser humans.

M. Rodoreda

divendres, de maig 30, 2008

Por escènica


Doncs sí, tinc por escènica! No, ara no faig teatre, però n'he fet! La cosa és que des de que vaig assistir a la presentació del llibre LCL i vaig poder conèixer a la gent que em llegia (i la que em va dir que em llegiria) m'he col·lapsat. Fa riure, no? Hi ha dies que em poso davant l'ordinador per evadir-me (com he fet sempre), miro el blog (puc escriure una d'aquelles coses que no entenc, qualsevol bajanada que em passi pel cap... Ostres! I quan estic a punt de fer-ho... Canguelis! Què diran? Què pensaran els meus lectors? Els meus lectors! Mmmmm, és clar que els hi dec un respecte!). Bé, trenco el gel amb aquesta declaració humil: Tinc por escènica! Arrrrrrrrrg! A veure si quan no vagi tan enfeinada aconsegueixo dir alguna cosa de més profit!

8 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Oblida't d eles persones que et llegeixen i deixa't portar per les teves inquietuds.

Marrogant ha dit...

Gràcies Jesús! La veritat és que hi ha una miqueta de tot (incorporació a la feina, preparació de classes, exàmens finals...).
Per cert estic d'acord amb alguns dels posts que has publicat últimament (allò dels comentaris que animen a continuar escrivint). A mi, sense saber-ho, també m'han ajudat a seguir connectada al blog, a pensar propostes que puguin interessar... En fi, bona nit!

Ferdinand ha dit...

Tant et preocupen els lectors? Si realment et preocupen els lectors es que allò que escrius intueixes que no potser bo. Deixa de pensar en la resta quan escrius, i també quan no ho fas, perquè la única cosa que t'ha d'importar de veritat ets tu, i només preocupa't per qui realment val la pena.

Marrogant ha dit...

Bona nit Gulchenruz i gràcies,
a vegades dubto, tens raó. Però no ho fem tots? Per molt que t'hi miris escrivint un text sempre et queda la recança: "ho hauré fet bé? s'entén el que vull dir, transmeto passions, pors, alegries... de la mateixa manera que les sento?".

Anònim ha dit...

I tant que ho fem tots! A més, ser exigent amb un mateix ajuda a millorar, a intentar superar-se. Si un pensa que ho fa tot bé i no té por a les crítiques, quina capacitat tendrà de millorar. Jo també tinc por escènica però en un altre sentit. Ànims que ho fas molt bé! ;D

Anònim ha dit...

Jo no voldria contribuir a la teva pena, però...aquí s'apunta una nova lectora. Salutacions!

Anònim ha dit...

Benvinguda al club dels porucs! I ja tens un nou lector...

Marrogant ha dit...

Gràcies Caterina, Frannia i Josep Manel ja sabeu que jo també us segueixo.