En cims d'honor o en conca de servatge, recomenceu amb pacient coratge l'aventura difícil d'ésser humans.

M. Rodoreda

dijous, de juny 26, 2008

Aproximadament 270



149 cremades lleus
14 de greus
41 amputacions
65 lesions oculars
(...)



Podem pensar si tot plegat és per mala sort, pel mal ús dels petards... Però la qüestió és que hi ha molta gent que passa males estones per culpa de les "piules" i no és d'estranyar! Veient els resultats qualsevol no s'espanta... ja no pels explosius que un mateix pugui fer esclatar sinó pels que et poden sorprendre! A la fotografia suposo que un projectil disfressat de bones intencions (o no) va estavellar-se contra el vidre d'una de les finestres del gimnàs d'un institut.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Fa falta molt de seny per fer servir els petards, i a molta gent no els n'haurien de vendre.
No entenc els graciosos que els tiren als peus d ela gent per fer un ensurt.

Marrogant ha dit...

Bona nit Jesús,
Penso que els qui ho fan no saben quines poden ser les conseqüències. Mmmm... no seria una mala idea fer un qüestionari abans de subministrar-los: "vostè té intencions de fer un mal ús d'aquest artefacte explosiu?", encara hi hauria alguna resposta que ens sorprendria!

Anònim ha dit...

Caram! No coneixia jo aquestes estadístiques! Fan venir esgarrifances. En dies com aquests la gent va a passar-ho bé, a lo bèstia, sense pensar la majoria d'ells en les conseqüències...

Anònim ha dit...

"vostè té intencions de fer un mal ús d'aquest artefacte explosiu?"

Guay, vaja pregunta.

Imaginat que en les casetes de venda de petards, en el retol, en ves de petards i cohets, poses artefactes explosius. Creus que en vendrien tants?. :)
Per cert..., salutacions !!

Aahh....., i bona nit :)